Toimitamme toimialakohtaisesti räätälöidyn ohjelmistoratkaisun. Lemonsoft ratkaisu istuu saumattomasti yrityksen eri prosesseihin ja ne on testattu useissa eri ympäristöissä. 

Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa yrityksesi toimintaa eri osa-alueilla. Tietoja ei tarvitse tallentaa kuin kerran, tieto liikkuu sähköisesti ja löytyy helposti. Sääntöjen noudattamisesta aiheutuvat kustannukset laskevat, kun toimintaprosessit ovat paremmin hallussa ja hallinnon ei tarvitse käyttää koko aikaansa valvontaan.

Kun käytät yhtä Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmää erillisten järjestelmien sijasta, säästät rahaa lisensseissä, ylläpidossa ja päivitystyössä. Lemonsoftilta saat kaikki tarvitsemasi toiminnot, samaan järjestelmään.

Toiminnanohjauksen kokonaisratkaisu:

Helppo käyttöönotto

Toiminnanohjausjärjestelmän käyttöönotto on aina projekti. Ohjelmistoratkaisut voi hoitaa kokonaisprojektin aina kartoituksesta Lemonsoftin käyttöönottoon saakka. Myös ohjelmiston tuki ja kuolutuspalvelut hoituvat ohjelmistoratkaisun kautta.

Liiketoimintatiedon hallinta. Perusraportit sekä LemonBI

Lemonsoftin mukana saat valmiiksi mietityn liiketoimintatiedon hallinta –ratkaisun. Saat käyttöösi yli 1000 vakioraporttia ja lomaketta liiketoimintasi analysointiin, joita voit joko muokata itse tai tilata muutokset meiltä. Voit myös laajentaa Liiketoiminnan analysointia LemonBI:n avulla.

Toiminnanohjausjärjestelmä (ERP)

Lemonsoft toiminnanohjausjärjestelmä pitää sisällään kaikki yrityksen keskeisimmät toiminnot yhdessä paketissa. Voit valita itsellesi tarpeellisimmat toiminnot ja näin et maksa ylimääräisestä. Voit käyttää ohjelmia työasemalla, selaimella tai mobiilisti.

Rajapinta (API)

Lemonsoft on avoin ohjelmisto. Palvelurajapinnan (API) avulla voit liittää kokonaisratkaisuun kolmannen osapuolen tekemiä ratkaisuja. LemonHub sisältää valmiiksi tuotteistetut rajapinnat valikoiduille kumppaneille.

Pilvipohjainen tiedonhallinta

LemonFiles on pilvipohjainen tiedonhallintaratkaisu. Ratkaisun avulla hallitsen organisaatiossasi olevia tiedostoja sekä niiden versiointi hoituu LemonFiles:sin avulla.

Erinomaiset palvelut

Ohjelmistoratkaisut tarjoaa käyttöönoton tuen ja toimivat tukipalvelut.


Lemonsoft soveltuu useimmille toimialoille yrityksen koosta riippumatta. Tämä ohjelmistoratkaisu on tavoittanut isäntäyrityksen ja eri jälleenmyyjien kautta jo 4500 tyytyväistä asiakasta. Tukkuja ja tilitoimistoja, teollisuutta ja palveluyrityksiä. Vasta perustettuja, vuosikymmeniä menestyksekkäästi toimineita. Pohjoisesta pääkaupunkiseudulle.

Tehokas järjestelmä pitää sisällään kaikki yrityksen keskeisimmät toiminnot yhdessä paketissa.
Lemonsoftin toiminnanohjausjärjestelmään voit valita itsellesi tarpeellisimmat toiminnot ja näin et maksa ylimääräisestä.